Реклама

Кликни по рекламе

Форма входа

Поиск

Счет

Календарь

«  Сентябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архив записей

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 10

Мини-чат

Кликни по рекламе

Block title

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Последние новости

Главная » 2013 » Сентябрь » 18 » Максим Пустозвонов: "Мы готовы играть с любой командой"
15:45
Максим Пустозвонов: "Мы готовы играть с любой командой"
9 вересня національна збірна України зіграє у чвертьфіналі ЄвроБаскету-2013 з командою Хорватії. Українська збірна – єдина з чвертьфіналістів уперше гратиме в цій стадії турніру.

Гравець збірної України Олександр Липовий:


«Зі збірною Хорватії удома ми грали на рівних. На жаль, зазнали прикрої поразки в кінцівці матчу – Богдановіч закинув триочковий. Утім, ми знаємо, що можемо грати з цією командою й вигравати в неї. На виїзді нам було складніше грати, знову ж таки, Богдановіч там видав хорошу гру. Ми повинні зупинити їхніх лідерів – Томіча та Богдановіча. Тож усе залежатиме від мене з Максом та Дмитром Глєбовим, від того, як ми захищатимемося проти Богдановіча.

Якщо ми проходимо далі, то потрапляємо на чемпіонат світу. Нам потрібно виходити на майданчик і робити те, що ми робили в матчах з Сербією, з Бельгією, коли в кінцівці поєдинку ми грали до  кінця, і навіть програючи 10 очок, ми зібралися й виграли матч. Потрібно бути налаштованими на будь-яку ситуацію в грі».

Капітан збірної України Дмитро Забірченко:


«Нашим суперником могла бути збірна або Словенії, або Хорватії. Вважаю, хорвати краще за словенців, адже у словенців гучніша підтримка на трибунах – повний 12-тисячний зал, усі кричать, стрибають, співають. З хорватами буде легше в емоційному сенсі. Але все залежатиме від того, як ми підготуємося фізично. Коли входиш у ритм ігор, краще підтримувати ігровий ритм. А коли дається вихідний, можна дещо розслабитися. В понеділок ми добре провели час. Та у вівторок починаємо готуватися до поєдинку зі збірною Хорватії».

Гравець збірної України Максим Пустозвонов:

«Ми готові грати з будь-якою командою. Маємо два дні, щоб підготуватися до матчу – дивитимемося відео, тренуватимемося. Збірна Хорватії знайома нам за двома попередніми матчами у відбірковому турнірі, переглянемо також і ті поєдинки. Плюс у тому, що знаємо здібності їхніх гравців. Хорвати вийшли з першого місця в групі, це дещо означає, команда сильна, слабких тут немає. Нам буде нелегко, однак ми докладемо максимуму зусиль для перемоги».  

Гравець збірної України Юджин Джетер:

«Однозначно ми спробуємо перемогти. Гру з Хорватією я сприймаю, як чергову нагоду досягти успіху разом з командою. Це буде складно. Але якщо ми зіграємо з віддачею і виконаємо установи тренерів, робитимемо те, що робили раніше, то шанси у нас є. Взагалі, мені подобається грати проти будь-якого суперника. Дантає Дрейпера я знаю, звісно, давно – знайомі протягом 5-6 років. Він давній друзяка Кармело Ентоні. Те, що він робить на майданчику, він робить просто відмінно. Разом з Роко Лєні Укічем вони прекрасно доповнюють один одного. Я перетинався з Дантає ще влітку, чекаю на побачення тут. Я дуже радий бути у вісімці найкращих і сподіваюся на те, що ми виборемо путівку на чемпіонат світу».
Просмотров: 591 | Добавил: kishero | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Адаптация от uTemplate
Смотри там все для ucoz очень много полезной инфы для ucoz.
Вот все о роке - социальная сеть для рокеров России
Также есть сайт, где можно посмотреть даты выхода игр без регистрации.
Также можете посетить официальный сайт Леонова и .
популярный сайт новинки игр на pc 2013 с обзорами авто.
Уделите также внимание рок сайт , лучшие рок песни